Leje og køb – kaffe Automater

Leje / Lease / Købe 

Køb af kaffemaskiner

Vi kan ikke komme udenom at hvis din virksomhed har midlerne til at købe kontant er det den optimale løsning.

CoffeeStreet tilbyder en vej fyldt med muligheder i forskellige prisklasser afhængig af maskinens kapacitet, funktioner og kvalitet.

Hvis man har forelsket sig i en automat i den dyre ende og firmaet ikke føler at pengene er til det lige nu og her eller man vil ikke binde for mange penge i en kaffeløsning, kan leasing eller leje komme på tale.

Leasing af kaffemaskiner
Hvorfor

En leasing aftale er, hvor leasingtager, forpligter sig til at betale ydelser til leasinggiver, hvormed leasingtager til gengæld opnår brugsretten over kaffeløsningen i den aftalte periode. Periode er typisk over 48 måneder. Men det kan afhænge af købsprisen på kaffemaskinen. Dette giver virksomheden en fleksibel kaffeløsning, ligesom man i de fleste tilfælde har aftalt et beløb, hvor kaffemaskinen i slutningen af leasingperioden kan købes for.

Fordelen

Leasing af kaffeautomater.  Dine fordele som leasingtager: – Du sparer skat, da du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat – Du bevarer likviditet og uafhængighed.

Din egenkapital reduceres ikke, og din kreditmargen i banken forbliver – Du kan lave højere investeringer og komme foran dine konkurrenter. – På baggrund af faste renter kan du lave langsigtede beregninger over en bestemt periode – Leasingsatser og investeringsprofit – dette gør planlægning og kontrol lettere Favorable vilkår og lave leasingsatser. – Hurtig Kreditvurdering. – Enkel og ukompliceret sagsbehandling. – Den største fleksibilitet.

Leje af kaffemaskinen

Ved at leje en kaffeautomat, kan du hurtigt dække virksomhedens behov for kaffe, men samtidig ikke være bundet til den pågældende kaffeløsning over en længere periode.

En lejeaftale løber dog typisk fra 1248 måneder.

Prisen for at leje en kaffeløsning afhænger b.la af lejens længde, opsigelsesfristen og hvorvidt lejeaftalen inkluderer service på kaffeløsningen. Lejeprisen på en kaffemaskine vil derfor typisk variere alt efter hvilken model og krav som du har.

Klikpris som kaffemulighed

En klikpris er en nem og enkel kaffemulighed. Ved denne type kaffeløsning betaler virksomheden kun for de antal kopper, som de forbruger – dvs. at man ikke har dyre udgifter til kaffemaskiner, reparation eller vedligeholdelse, da alt dette er inkluderet i kopprisen. Der er tæller indbygget i kaffemaskinerne, så man kan nemt aflæse hvad forbruget i virksomheden er.

 

Vil du have et godt tilbud på automater ?

så kontakt os på  +45 71 74 75 50 

eller send en mail på info@coffeestreet.dk